لوگوی فیلسین لوگوی فیلسین
بستن
مشاهده همه نتایج مربوط به “ ”
  • منو
  • ورود
  • تبلیغات در فیلسین
  • سینما
  • اخبار
  • مشارکت
  • رسانه
جشنواره ها
  • اسکار
  • کن
  • فیلم فجر
  • جهانی فیلم فجر
  • سینما حقیقت
  • فیلم شهر
  • بین‌المللی فیلم شهر
  • فیلم کوتاه تهران
  • فیلم سبز ایران
  • کودکان و نوجوانان
سینما
  • اکران این هفته
  • محبوب ترین فیلم ها
  • فیلم های در حال اکران
  • جدول فروش
  • اخبار سینما
  • فیلم‌های گروه هنر و تجربه
بازیگران
  • ستاره ها
شبکه خانگی و تلوزیون
  • اخبار شبکه خانگی
  • اخبار تلوزیون
آخرین اخبار
  • اخبار ویژه
داغ ترین اخبار
  • سینما و تلوزیون
اخبار بازیگران
  • سینما و تلوزیون
اخبار فیلم ها
  • سینما
مشارکت‌کنندگان
  • مشارکت‌کنندگان برتر
ایجاد
  • ایجاد شخص جدید
  • ایجاد اثر جدید
راهنمای مشارکت در فیلسین
  • راهنمای مشارکت کاربران در فیلسین
ویدیو ها
  • تیزرها
تصاویر
  • عکس های هفته
  • گزارش تصویری
  • ورود
  • تبلیغات در فیلسین
  • سینما
    • جشنواره ها
      • اسکار
      • کن
      • فیلم فجر
      • جهانی فیلم فجر
      • سینما حقیقت
      • فیلم شهر
      • بین‌المللی فیلم شهر
      • فیلم کوتاه تهران
      • فیلم سبز ایران
      • کودکان و نوجوانان
    • سینما
      • اکران این هفته
      • محبوب ترین فیلم ها
      • فیلم های در حال اکران
      • جدول فروش
      • اخبار سینما
      • فیلم‌های گروه هنر و تجربه
    • بازیگران
      • ستاره ها
    • شبکه خانگی و تلوزیون
      • اخبار شبکه خانگی
      • اخبار تلوزیون
  • اخبار
    • آخرین اخبار
      • اخبار ویژه
    • داغ ترین اخبار
      • سینما و تلوزیون
    • اخبار بازیگران
      • سینما و تلوزیون
    • اخبار فیلم ها
      • سینما
  • مشارکت
    • مشارکت‌کنندگان
      • مشارکت‌کنندگان برتر
    • ایجاد
      • ایجاد شخص جدید
      • ایجاد اثر جدید
    • راهنمای مشارکت در فیلسین
      • راهنمای مشارکت کاربران در فیلسین
  • رسانه
    • ویدیو ها
      • تیزرها
    • تصاویر
      • عکس های هفته
      • گزارش تصویری
    • گیشه
  • اخبار داغ
  • آخرین اخبار

معرفی آثار راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره 38ام

  • 15:20 1398-10-28
معرفی آثار راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره 38ام

گزارش سوم از آثار را یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر

سه کام حبس / سامان سالور

«ساکنین سرزمین سکوت»، «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین»، «ترانه تنهایی تهران»، «آمین خواهیم گفت»، «سیزده ۵۹» و «تمشک» از ساخته‌های پیشین سامان سالور است. فیلمسازی که حالا «سه کام حبس» را به جشنواره سی‌وهشتم رسانده است.

محسن تنابنده ، پریناز ایزدیار، سمیرا حسن پور، متین ستوده، مریم بوبانی، محمود نظرعلیان، یدالله شادمانی، محمد اشکان فر، علیرضا مهران گروه بازیگران فیلم را تشکیل می‌دهند.

سینما شهر قصه / کیوان علی‌محمدی و علی‌اکبر حیدری

کیوان علیمحمدی را تا پیش از این همواره در همراهی‌اش با امید بنکدار به یاد می‌آوردیم؛ دو فیلمسازی که به صورت مشترک فیلم‌های «شبانه»، «شبانه روز»، «ارغوان» و «گیلدا» را کارگردانی کرده بودند و جنس خاصی از سینما را پیگیری می‌کردند که البته مخاطبان خاص خود را هم داشت.

حالا علیمحمدی در اولین تجربه مستقل کارگردانی‌اش از یار همیشگی، با همراهی علی‌اکبر حیدری «سینما شهر قصه» را کارگردانی و تهیه کرده است.

این فیلم از آثار کمتر رسانه‌ای شده جشنواره است که به‌طور کامل در سکوت خبری ساخته شده و اطلاعات چندانی درباره محتوا و ساختار آن هنوز رسانه‌ای نشده است.

شنای پروانه / محمد کارت

«در جنوب شهر، شنای پروانه طوفان به پا می‌کند»؛ این خلاصه داستان رسمی منتشر شده از اولین تجربه فیلم‌سازی بلند محمد کارت است. فیلمسازی که سال قبل و با فیلم کوتاه «بچه‌خور» توانمندی خود در فضاسازی در جنوب شهر تهران را به اثبات رسانده بود.

جواد عزتی ، طناز طباطبایی ، امیر آقایی، پانته‌آ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینی‌نیا، ایمان صفا، مه‌لقا باقری، نادر شهسواری و آبان عسکری بازیگران این پروژه هستند.

تهیه‌کنندگی این فیلم را رسول صدرعاملی برعهده دارد و از آثاری است که علاوه‌بر بخش «سودای سیمرغ» در بخش «نگاه نو» نیز روی پرده می‌رود و داوری می‌شود.

عامه پسند / سهیل بیرقی

فیلم «من» یکی از پدیده‌های جشنواره سی‌وچهارم فیلم فجر بود؛ فیلم اول فیلمساز جوانی که پیش‌تر تجربه دستیاری کارگردان در فیلم‌های عبدالرضا کاهانی را در کارنامه داشت اما در اولین تجربه کارگردانی خود یک ایده بلندپروازانه را برای روایت انتخاب کرد.

او در دومین تجربه خود یعنی «عرق سرد» بازهم سراغ یک کاراکتر زن رفت اما نتوانست موفقیت فیلم اول را تکرار کند و فضای شعارزده فیلم دوم بر امتیازات روایی و ساختاری آن سایه انداخت.

حالا فیلمنامه «عامه پسند» را هم سهیل بیرقی همچون دو اثر قبلی خودش نوشته است و می‌گوید فضای آن نسبت به فیلم‌های «من» و «عرق سرد» متفاوت است.

«عامه پسند» اما از منظر کاراکتر اصلی می‌تواند تکمیل سه‌گانه سهیل بیرقی درباره زنان باشد که فاطمه معتمد آریا، هوتن شکیبا وباران کوثری بازیگران اصلی آن هستند.

شخصیت‌های محوری دو فیلم قبلی این فیلمساز را لیلا حاتمی و باران کوثری بازی می‌کردند که به ترتیب نماینده‌ای از زنان دهه پنجاه و شصت بودند، حالا پرسوناژ اصلی فیلم «عامه پسند»، نماینده‌ی زنی از دهه چهل است که فاطمه معتمد آریا نقش او را به عهده دارد.

قصیده گاو سفید / بهتاش صناعی‌ها

«احتمال باران اسیدی» آنقدر برای کارگردان جوانش شهرت به همراه داشت که بهتاش صناعی‌ها خیلی زود تبدیل به چهره‌ای شناخته‌شده در محافل سینمایی و رسانه‌ای شد. بهتاش صناعی ها که با روایت شاعرانه خود در فیلم اولش توانست طیفی از مخاطبان علاقمند به این جنس سینما را با خود همراه کند حالا با دومین فیلمش به جشنواره سی‌وهشتم آمده است.

مریم مقدم مانند فیلم اول، ایفاگر نقش اصلی زن فیلم «قصیده گاو سفید» است و پوریا رحیمی سام نقش مقابل او را ایفا می‌کند.

لیلی فرهادپور، فرید قبادی، سوده ازقندی، امیر شریعت، ماهور احمدی، محمد حیدری، زهرا پرهون، ابراهیم گله دارزاده، سمیه برجی، مهدی پیله‌وری، ماندانا معزی پور، سمکو روشنی، ساچلی تاجبخش و آوین پوررئوفی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

تهیه‌کنندگی «قصیده گاو سفید» را سیدغلامرضا موسوی برعهده دارد.

مردن در آب مطهر / نوید محمودی

این چهارمین همکاری مشترک برادران محمودی در سینمای ایران در مقام تهیه‌کننده و کارگردان است. نوید محمودی و جمشید محمودی پیش از این فیلم‌های «چند متر مکعب عشق»، «رفتن» و «شکستن همزمان بیست استخوان» را با محوریت مسائل و مصائب مهاجران افغانستانی در ایران کارگردانی کرده بودند.

«مردن در آب مطهر» هم فیلمی دیگر در ادامه دغدغه‌های این دو برادر فیلمساز مهاجر است که قطعاً می‌تواند زنجیره توفیقات آن‌ها در جشنواره‌های سینمایی داخل و خارج از کشور را تکمیل کند.

علی شادمان، ندا جبرائیلی، متین حیدرنیا، صدف عسگری و سوگل خلیق علیرضا آرا، امیررضا رنجبران، خیام وقار، پیمان مقدمی، مهتاب جعفری، فرید اسحاقی، فاطمه شکری، محیا رضایی، فاطمه میرزایی و علیرضا مهران بازیگران این فیلم هستند.

عاشقانه تازه برادران محمودی قصه چند جوان مهاجر افغان را روایت می‌کند که قصد رفتن به اروپا را دارند.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: ««رونا: حامد، از دریا نترسی یا، از هر چی بترسی بلای جونت میشه، حامد: نمی‌ترسم..»

مغز استخوان / حمیدرضا قربانی

بعد از تجربه نه‌چندان پرسروصدای «سه‌ماهی»، نام حمیدرضا قربانی با فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» در محافل سینمایی بر سر زبان‌ها افتاد. فیلمساز جوانی که پیش از ورود به عرصه کارگردانی تجربه دستیاری و برنامه‌ریزی اصغر فرهادی در آثار شاخصی همچون «درباره الی» و «جدایی نادر از سیمین» را در کارنامه داشته است.

فیلمبرداری این فیلم با بازیپریناز ایزدیار، بابک حمیدیان،بهروز شعیبی، نوید پورفرج وجواد عزتی در تهران انجام شده و فیلم از نظر ترکیب بازیگران از کارهای ویژه جشنواره امسال محسوب می‌شود.

«مغزِ استخوان» دومین فیلم سینمایی حمیدرضا قربانی در مقام کارگردان است که با فیلمنامه‌ای از علی زرنگار با مضمونی اجتماعی آماده و پیش‌بینی می‌شود که اولین نمایش آن در جشنواره فجر ۳۸ باشد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «الان مسئله شما چیه!؟ می‌خواین بگین قانونی نیست!؟ یعنی اینجا همه‌چی همیشه قانونی اتفاق می‌افته!؟ هممون درستیم!؟ هیچکی هیچ غلطی نکرده تا حالا!؟»

من می‌ترسم / بهنام بهزادی

بهنام بهزادی را هنوز هم بسیاری از سینمادوستان با فیلم «تنها دو بار زندگی می‌کنیم» می‌شناسند؛ اولین فیلم این فیلمساز که در زمان رونمایی در جشنواره فجر، تبدیل به فیلم مورد علاقه طیفی از منتقدان و سینمادوستان شد.

بهزادی در ادامه مسیر فیلم‌سازی خود «قاعده تصادف» و «وارونگی» را هم کارگردانی کرد که هرچند توفیق فیلم اولش در جشنواره فجر را تکرار نکرد، در رویدادهای بین‌المللی حضوری پررنگ داشتند و جایگاه بهزادی را به‌عنوان یکی از فیلمسازان تأثیرگذار در نسل جدید سینمای ایران تثبیت کردند.

در خلاصه داستان، چهارمین فیلم بلند سینمایی بهنام بهزادی، آمده است: «بدیش اینه من وسط کلی شک‌ام که می‌خوام برم یا نه…ولی بدترش اینه که صدبرابرش مطمئنم نمی‌تونم بمونم.»

مهران احمدی ، الناز شاکردوست ، امیر جعفری، پوریا رحیمی‌سام، ستاره پسیانی، پیام یزدانی، مجید جعفری و یگانه رفتاری بازیگران «من می‌ترسم» هستند.

فیلم سینما سی_و_هشتمین_جشنواره_فیلم_فجر_1398

به اشتراک بگذارید

  • telegram
  • twitter
  • facebook

اخبار مرتبط

«شیرجه بزرگ» به فجر نرسید

نگاه نو فجر با بازی ستاره‌ها

«آبادان یازده 60» به فجر رسید

«ستاره بازی» به دفتر جشنواره فیلم فجر رسید

«مریلا زارعی» به فجر امسال نمی‌رسد

توسلی موسیقی «ملاقات با جادوگر» را می‌سازد

از چهارشنبه در سینما‌ها «جهان با من برقص»

حضور پیروزفر و شاکردوست «تی‌تی» در قطعی شد

فیلم‌برداری «قصیده گاو سفید» به پایان رسید

پروانه نمایش «انفرادی»صادر شد

تحریم جشنواره فجر همدردی با مردم نیست

پیام ابراهیم داروغه‌زاده به سینماگران

رونمایی از اولین عکس «خروج»

ارسال

آخرین اخبار

  • دلایل تحریم جشنواره از طرف «روز صفر»

  • سرانجام فجر 38/«خورشید» بهترین فیلم جشنواره

  • آسیایی‌ها بر قله‌ی اسکار 2020

  • «خون شد» بدون نشست

  • روز نهم جشنواره فیلم فجر/«پوست»

  • روز نهم جشنواره فیلم فجر/ «دشمنان»

  • روز هشتم جشنواره فیلم فجر/«من می‌ترسم»

  • روز هشتم جشنواره فیلم فجر/«پدران»

مشاهده همه اخبار

چهره ها

امیرشهاب رضویان

امیرشهاب رضویان

پوریا پورسرخ

پوریا پورسرخ

امیر نادری

امیر نادری

داود میرباقری

داود میرباقری

نوید محمدزاده

نوید محمدزاده

شیلا خداداد

شیلا خداداد

پژمان جمشیدی

پژمان جمشیدی

رامبد جوان

رامبد جوان

فریبرز عرب‌نیا

فریبرز عرب‌نیا

مرضیه برومند

مرضیه برومند

رسول صدرعاملی

رسول صدرعاملی

پوران درخشنده

پوران درخشنده

رضا کیانیان

رضا کیانیان

مصطفی کیایی

مصطفی کیایی

مازیار میری

مازیار میری

نرگس آبیار

نرگس آبیار

کمال تبریزی

کمال تبریزی

بهناز جعفری

بهناز جعفری

آیا میدانید ؟

  • کاور

    این فیلم برگزیده شصتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان همدان شد

  • خوک

    حسن معجونی جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم "سیتگس" اسپانیا که به فیلم‌های ترسناک اختصاص دارد را برای این فیلم کسب کرد

  • حقه‌باز دم‌دراز

    جوراب شو و پینوکیو نام قبلی این فیلم سینمایی بود

  • ابجد

    نمایش این فیلم در ایران ممنوع اعلام شد

  • اسب سفید پادشاه

    «محمدحسین لطیفی» این فیلم را به سلطان عشق سینمای ایران«علی حاتمی» تقدیم کرد.

آخرین اشخاص به روز شده

مهرداد عباس‌پور

مهرداد عباس‌پور

بهرام افشاری

بهرام افشاری

ژاله کاظمی

ژاله کاظمی

علی‌رضا موسلانی

علی‌رضا موسلانی

هستی مهدوی‌فر

هستی مهدوی‌فر

متین برونسی

متین برونسی

ابراهیم امینی

ابراهیم امینی

مجید نوربخش

مجید نوربخش

محسن فضلی

محسن فضلی

احسان غفوریان

احسان غفوریان

مجید لیلاجی

مجید لیلاجی

شهره لرستانی

شهره لرستانی

آخرین آثار به روز شده

انفرادی

انفرادی

سونامی

سونامی

آشفته‌گی

آشفته‌گی

زیر نظر

زیر نظر

23 نفر

23 نفر

جان‌دار

جان‌دار

خداحافظ دختر شیرازی

خداحافظ دختر شیرازی

خانه پدری

خانه پدری

ناگهان درخت

ناگهان درخت

طلا

طلا

لیلاج

لیلاج

پرده توری

پرده توری

آخرین جشنواره های به روز شده

مشاهده همه جشنواره ها
سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان

سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان

هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر

هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر

هفتاد و دومین جشنواره فیلم کن

هفتاد و دومین جشنواره فیلم کن

سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر

سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر

نود و یکمین دوره جوایز اسکار

نود و یکمین دوره جوایز اسکار

سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

دوازدهمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی

دوازدهمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان

سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان

سومین جشنواره فیلم سلامت

سومین جشنواره فیلم سلامت

  • logo-samandehi
  • دانلود اپلیکیشن فیلسین ویدیو
  • درباره ما
  • تماس با ما
با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید
  • instagram
  • telegram
  • googlePlus
  • twitter
  • facebook
  • aparat
  • درباره ما
  • تماس با ما
تمامی حقوق متعلق به فیلسین است. © 1395